Què és la Carpeta Ciutadana?

L’Ajuntament de Tremp posa a disposició de la ciutadania el portal http://catalegdeserveis.ajuntamentdetremp.cat, que ofereix la possibilitat de realitzar un ventall ampli de tràmits (catàleg de serveis) que s’aniran renovant periòdicament. Aquest projecte és fruit dels esforços que els ajuntaments i la resta d’administracions públiques estan fent per incorporar mitjans electrònics en el desenvolupament de l’activitat.

El disseny del portal permet una navegació fàcil i intuïtiva, de manera que els usuaris poden trobar amb rapidesa les gestions que vulguin fer i la informació complementària que en facilita la realització. El ciutadà té la possibilitat d’emplenar un formulari/sol·licitud, imprimir-lo i presentar-lo a l’Ajuntament, o bé, si disposa del certificat digital, pot formalitzar completament la sol·licitud des de casa, a qualsevol hora i sense haver de desplaçar-se a l’Ajuntament.

Els tràmits disponibles actualment estan organitzats en dos seccions segons les necessitats dels ciutadans: tràmits per temes i tràmits per fets vitals. Per veure quins tràmits en depenen s’han de seleccionar un dels dos. Així per exemple es poden fer sol·licituds d’ajuts, retirada de vehicles de la via pública, volant de padró o ús d’equipaments culturals.
En la tercera secció trobem tràmits que es poden fer en altres organismes i institucions com són la Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya entre d’altres.

Aquest portal ha de servir per apropar l’Ajuntament a la ciutadania les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any i obrir un canal més de comunicació amb el ciutadà.

La meva carpeta

Llegenda de símbols

Tipus de tràmits

  • Informatiu
  • Tràmit sense certificat
  • Tràmit amb certificat

Opcions

  • Impresos
  • Pagament
© Ajuntament de Tremp
Plaça de la Creu, 1 25620 Tremp (Lleida) | Tlf. 973650005 Fax. 973652036
Horari d'atenció al públic de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres excepte festius - administracio@ajuntamentdetremp.cat